Even voorstellen:

 

Mijn naam is Carmen Makkink, ik ben 17 maart 1983 geboren en woon in Epse (Gelderland).

Ik heb de PABO en verschillende sportopleidingen afgerond

(o.a. AALO en Les Mills ).

Jaren lang ben ik werkzaam geweest op sportscholen waar ik fitness begeleiding gaf en verschillende groepslessen heb gegeven aan zowel kinderen als volwassenen.

Sinds een aantal jaar geef ik allerlei kinderworkshops door het land 

Dit doe ik onder andere op peuterspeelzalen, basisscholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse- en naschoolse opvang en in dorps- en cultuurhuizen.

Ook val ik in op sportscholen waarbij ik volwassenen voorzie van verschillende groepslessen.

Mijn doel is om mijn passie, het werken met kinderen en volwassenen en het plezier in het bewegen, tot uiting te laten komen in het geven van fantastische lessen en activiteiten.

 

Het is leuk en afwisselend om kinderen een keer iets extra's of anders aan te bieden. Even afwijken van het "vaste" programma.

Dit zorgt ervoor dat na de activiteit de kinderen, maar ook de leerkracht(en)/leiding/ouder(s) of begeleider(s), weer met frisse energie het dagelijkse programma kunnen oppakken. Het is een meerwaarde als je als locatie extra activiteiten aanbiedt aan kinderen los van de dagelijkse programma.

 

Ook het invallen op sportscholen/fitnesscentra en bij sportverenigingen en in gymzalen bevalt mij erg goed. Het is uitdagend en afwisselend om voor een volwassen groep te staan waarvan de huidige trainer of instructeur (tijdelijk) is uitgevallen. Dat een les doorgaat is het belangrijkste. Sommige volwassenen komen speciaal voor dat ene uur naar de sportclub en als de les dan niet doorgaat is dat een enorme teleurstelling. Ik probeer de les zo goed mogelijk op te vangen rekening houdend met het niveau van de deelnemers.

 

De combinatie van de passie voor sport/bewegen en het werken met kinderen en volwassenen heeft er voor gezorgd dat ik met veel plezier verschillende bewegingslessen en belevingsactiviteiten op maat kan geven aansluitend op de belevingswereld van het kind en het sportniveau van de volwassenen.

 

Heeft u zelf andere ideeën, wensen of opmerkingen? Geef het aan mij door. Ik kan meedenken of aanpassingen maken.